Utbildning på Eductus

Utbildning – vuxenutbildning, Sfi och yrkesinriktade kurser

Vad behöver du komplettera med för att få det jobb du vill ha? Vill du lära dig bättre svenska eller engelska? Komplettera dina grundskole- eller gymnasiebetyg? Skaffa dig en yrkesutbildning?

Vi erbjuder grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, Sfi och olika former av yrkesinriktade kurser. Utbildningsformerna är många, ibland är det klassrumsundervisning, ibland är det på distans.

Ta hjälp av vår studie- och yrkesvägledare
Våra studie- och yrkesvägledare hjälper dig till att reda ut och formulera dina utbildningsbehov och sätta mål för din utbildning. Vi vet var jobben finns både på kort och lång sikt och vi ser till att du får ta del av våra kontakter på arbetsmarknaden inom din yrkesinriktning.

Grundläggande vuxenutbildning

 Inom grundläggande vuxenutbildning (GRUV) läser du in grundskolekompetens, årskurs 7-9. Utbildningen är öppen både för sig som är ny i Sverige och för dig som är svenska och behöver läsa in eller repetera de här kunskaperna.

Sfi – Svenska för invandrare

Vi är en av Sveriges största utbildare inom Sfi (Svenska för invandrare). Vi har Sfi på alla nivåer och på många orter runt om i Sverige.

Yrkessvenska

I Yrkessvenska lär du dig den svenska du behöver för att jobba inom ditt yrke. Delar av utbildningen sker på en arbetsplats.

Vuxenutbildning

Vi har många olika yrkesförberedande kurser och yrkesutbildningar. Mer information om vad som finns nära dig hittar du i listan över orter.

Våra lärare 
Våra lärare ger dig undervisning på det sätt som passar just dig bäst så att du ska lyckas med dina studier. Lärarna utgår alltid från dina förkunskaper. Tillsammans gör ni upp en studieplan som är anpassad till dina behov.

Vi ingår i AcadeMediakoncernen, Sveriges största utbildningsföretag, så vi har lång erfarenhet av utbildning på alla nivåer.

   
 

OM VÅRA UTBILDNINGAR

Hos oss kan du läsa:
- grundläggande vuxenutbildning
- gymnasial vuxenutbildning
- Sfi
- Yrkessvenska
- yrkesinriktade kurser

Var: Vi finns på 70 orter. Titta här för att se vilka utbildningar vi erbjuder på din ort.

Hur: Vi erbjuder både klassrumsundervisning och distansutbildningar. Det skiljer sig åt mellan olika utbildningar och olika orter. Hör av dig till ditt lokala Eductuskontor för mer info.

När: Vi har kursstarter under hela året. Hör av dig till ditt lokala Eductuskontor för mer info.

 
Kontakta oss Din e-postadress: Kryssa om du vill bli uppringdTelefonnummer:Din ort:Vad behöver du hjälp med?
Eductus


Utvecklas, helt enkelt.
Vi ingår i AcadeMedia,
Sveriges största utbildningsföretag

Eductus (huvudkontor)
Box 2546
403 17 Göteborg
Vxl: 031-704 80 00